De warmste week

De warmste week

In Floordam dragen we relatiegerichte zorg hoog in het vaandel en wordt de kwaliteit van de zorg mede bepaald door de relatie de medewerkers met de bewoners aangaan. We trachten dag na dag op zoek te gaan hoe we de bewoner een goede dag kunnen geven. Dit door op zoek te gaan naar wat zinvol is voor iedere bewoner apart. Dit kan een goed gesprek, een knuffel, een film of een leuke activiteit zijn. Veel bewoners willen nog genieten van de buitenlucht en zijn ook benieuwd naar het leven buiten het woonzorgcentrum en hoe hun buurt van vroeger er nu uit ziet. Daarom willen we een rolstoelfiets aankopen zodat de medewerkers, familie of mantelzorgers samen met de bewoner fietstochten kunnen maken in hun vroegere buurt en tegelijkertijd kunnen genieten van de wind in hun gezicht.

Pralines

Zoek je nog een attentie voor je klanten of medewerkers met uitstraling, met producten van eigen kweek en dat ook nog een goed doel steunt?

Daarom biedt WZC Floordam in het kader van de warmste week doosjes eersteklas pralines aan van centho chocolates (www.centho.be) die je aan je klantenrelaties of medewerkers kan geven voor sinterklaas of de eindejaarsfeesten. Want zeg nu zelf, niks zegt meer dankjewel dan een doosje lekkere chocolade.
De luxe-doosjes zijn voorzien van een sleeve met een leuke slogan en het goede doel. Je hebt ook de mogelijkheid om je logo op de zijkant van de sleeve te plaatsen om een persoonlijke toets te geven aan de onvergetelijke indruk die je op je klanten of medewerkers achter laat.

Bestellingen zijn mogelijk vanaf 10 stuks voor 50 euro.

Wil je graag bestellen of wens je meer info?

 

Toon je van je sportiefste kant en wandel of loop mee met de warmathon. In Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Beringen of Leuven. Als je inschrijft, kan je kiezen voor woonzorgcentrum Floordam als goed doel.

Winterconcert

Zondag 8 december 2019 geeft de Koninklijke Harmonie Sint-Martinus een winterconcert onder leiding van Jean Vonck. Om 14u gaan de deuren van de kerk in Melsbroek open en om 14u30 begint het concert. De inkom is gratis. De opbrengst van de drank- en broodjesverkoop is ten voordele van de actie van de warmste week van Floordam.